Predstavljajte si življenje brez očal in kontaktnih leč!

Laserska korekcija vida je hiter in neboleč poseg. Na leto po vsem svetu izvedejo preko 60 milijonov tovrstnih posegov, pa tudi sicer velja za enega najbolj varnih medicinskih posegov na sploh. 

Laserska korekcija vida popust v Optical Expressu

  • Laserska korekcija vida popust – od 29.03. do 30.04. 
  • Izkoristite popust na pregled in vse iDesign metode v Optical Expressu.
  • 60% popust na pregled za lasersko korekcijo dioptrije

Optical Express

Kaj je laserska korekcija vida?

Laserska korekcija vida je postopek, ki izboljša Vaš vid, zaradi česar ni potrebno več nositi očal ali kontaktnih leč. Pacienti pripovedujejo, koliko se je izboljšala kvaliteta njihovega življenja po opravljenem posegu in da ne morejo verjeti, zakaj se niso že prej odločili za poseg laserske korekcije vida. Laserska korekcija vida Vam omogoča, da nosite sončna očala, ki ste si jih vedno želeli, kakor tudi, da boste bolj sproščeni – od tega, da se lahko brezbrižno potapljate v morju vedoč, da ne boste izgubili kontaktnih leč pa do tega, da se lahko podate na vznemirljive počitnice brez dodatnih skrbi, povezanih z stalnim nošenjem in menjanjem kontaktnih leč ali očal.

Laserska korekcija vida je pozitivna izkušnja, ki spremeni življenje in ki lahko izboljša mnoge vidike vsakdanjega življenja. Seznam kar nima konca. Na primer, predstavljajte si, da lahko zjutraj odprete oči in da brez iskanja očal pogledate na budilko. Nekim pacientom, ki so prej nosili očala, je laserska korekcija vida pripomogla k temu, da izboljšajo svoje vozniške sposobnosti, ker jim je zdaj boljši tudi periferni vid.

Kaj morate vedeti o laserski korekciji vida?

1. Laserska korekcija vida je poseg pri katerem z laserjem uspešno in trajno korigiramo kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem .
2. Laserska korekcija vida je neboleča.
3. Laserska korekcija vida je poseg, ki traja zgolj deset (10) minut.
4. Pred posegom je potrebno opraviti le en pregled, na katerem se ugotavlja primernost kandiadata za tovrstno korekcijo vida.
5. Lasersko korekcijo vida se najpogosteje opravlja z metodama – PRK in LASIK

Tehnologija iDesign

Vaše oči so namreč – tako kot prstni odtis – edinstvene, saj ima vsako oko svoje posebne značilnosti. Naj pojasnimo – za določanje dioptrije očal in kontaktnih leč se določi približna srednja vrednost dioptrije vseh točk na roženici. Z uporabo tehnologije Wavefront merimo dioptrijo na nekaj sto točkah, s tehnologijo iDesign pa opravljamo merjenja na petkrat več točkah kot s klasično tehnologijo Wavefront. Ta tridimenzionalna slika je izjemno natančen 3D-relief vašega vida, ki natančno obdela tudi najdrobnejše lastnosti, kar omogoča kirurgu načrtovanje posega, ki je popolnoma prilagojen vašemu očesu. Podatke o načrtovanju posega zdravnik vnese v programsko opremo laserja, ki nato odpravi nepravilnosti in korigira vaš vid.

Laserska korekcija vida popust – vse iDesign metode:

Z uporabo te tehnologije lahko vid korigiramo natančneje kot z očali, lečami ali standardnimi metodami laserske korekcije vida, obenem pa lahko korigiramo tudi mnogo kompleksnejše in višje dioptrije kot kadar koli prej – celo pri tistih pacientih, ki do zdaj niso bili kandidati za poseg.

V kliniki Optical Express lahko zdaj že tako dobre rezultate posegov LASIK in PRK še dodatno izboljšamo z uporabo tehnologije iDesign, revolucionarne diagnostične naprave Wavefront, ki zazna celo najmanjše nepravilnosti vašega očesa, kar kirurgu omogoča dodatno prilagoditev posega posebnostim vašega očesa. iDesign meri vašo dioptrijo na 1.200 točkah v roženici, kar je petkrat več kot z dosedanjo tehnologijo Wavefront.

Optical Express sodi med vodilne tehnološke inovatorje na svetu. Zagrebška klinika je edina v širšem področju, ki uporablja vodilno iLASIK platformo za korekcijo dioptije, v te iste namene jo uporabljajo tudi astronavti in piloti v NASI in NATU. iLASIK platforma v zagrebški polikliniki je sestavljena iz treh ključnih komponent – iDesign diagnostične naprave, IntraLase iFS femtosekundnega laserja in VISX Star s4 IR excimer lasera.

Če želite izvedeti še kaj več o načinih odprave dioptrije si preberite odgovore na najpogosteje zastavljena vprašanja o laserski korekciji vida. Na vprašanja odgovarjata strokovnjaka iz Optical Expressa dr. Dean Šarić i dr. Dražen Grgić.

 

Ocena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamenjava očesne leče

Related Posts

Recent Posts