Božični popusti – znebite se dioptrije. Najlepše je videti svoje ljubljene.

Tudi letos, zdaj že tradicionalno, najavljamo prihod božiča in s tem velikih božičnih popustov na vse metode laserske korekcije vida ter pregled. 

božični popusti

Optical Express

Z lasersko korekcijo vida lahko odpravite kratkovidnost, daljnovidnost, astigmatizem in starostno dioptrijo

Lasersko odstranjevanje dioptrije popravi slab vid in vam omogoči življenje brez očal ali kontaktnih leč. Gre za enostaven postopek, ki lahko traja od nekaj sekund do nekaj minut, odvisno od stopnje potrebne korekcije. V vsakem primeru boste po posegu opazili izboljšanje vida, kar je resnično odličen občutek.

Kar 85 % oseb je primernih kandidatov za lasersko korekcijo vida. Z napredkom tehnologije imajo zdaj lahko popoln vid tudi tisti, ki v preteklosti niso bili primerni kandidati za ta poseg.

Očesna poliklinika Optical Express v Zagrebu je vodilna klinika v Evropi na področju laserske korekcije vida, njeni kirurgi pa so pionirji refrakcijske kirurgije na Hrvaškem. Poliklinika Optical Express je edina v osrednjem in vzhodnem delu Evrope, ki uporablja tehnologijo za lasersko korekcijo vida, ki jo je za svoje astronavte odobrila tudi NASA. Postopek se izvaja s femtosekundnim laserjem, ki ne uporablja zastarele metode izdelave pokrova.

Koliko časa traja okrevanje po laserski korekciji vida?

Ocena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamenjava očesne leče

Related Posts

Recent Posts