Clive Russell, zvezda serije »Igra prestolov«, je v Optical Expressu opravil poseg z vstavitvijo leč

Clive Russell si je v Optical Expressu popravil vid!

Škotski igralec Clive Russell, ki je v seriji »Igra prestolov« znan kot Ser Brynden, ‘The Blackfish’ Tully, si je lani med snemanjem vzel odmor, da bi bistveno izboljšal kakovost svojega vida z vstavitvijo leč v Optical Expressu.

Optical Express

Clive je skoraj 25 let nosil leče, toda v zadnjih nekaj letih je razmišljal o korekciji vida ter se septembra 2017 končno odločil za poseg.

Pred operacijo nisem bil živčen, saj je osebje Optical Expressa s tem, ko me je pripravilo in mi razložilo vsak korak posega, opravilo odlično delo. Sam poseg je bil krajši, kot sem pričakoval, in takoj sem dobil občutek, da vidim bolje. Kot bi nekdo prižgal luč! Bistveno boljši sta bili globina vida in intenzivnost barv, vse je bilo svetlejše in jasnejše. Zdaj bolj kot kadarkoli uživam v svojem strastnem hobiju – igranju golfa! Počutim se neverjetno, kot da se je zgodil čudež! je povedal Clive.

“Navdušeni smo, da je Clive zaupal svoj vid Optical Expressu. Cilj samega posega je bil izboljšati njegov vid na daljavo ter povsem odpraviti odvisnost od očal ali kontaktnih leč. In seveda, izboljšati splošno kakovost vida. Ta cilj smo dosegli,” so sporočili iz Optical Expressa.

ALI STE VEDELI?

Optical Express v Zagrebu edini v tem delu Evrope uporablja tehnologijo, ki jo NASA in NATO odobravata za korekcijo vida svojih astronavtov in pilotov. Revolucionarna diagnostična naprava iDesign lahko dodatno izboljša poseg ter ga prilagodi specifičnosti vašega očesa. Zahvaljujoč iDesignu lahko zdaj korekcijo vida opravijo tudi tisti pacienti, ki prej niso bili kandidati za poseg.

Preberite naslednje:
Ali laserska korekcija vida boli?
Je laserska korekcija vida trajna?
Kako poteka lasersko odstranjevanje dioptrije?
Znaki, ki kažejo na to, da potrebujete pregled vida
Ali se po laserski korekciji vida dioptrija vrne?
Koliko časa traja okrevanje po laserski korekciji vida?
Ali bom imel po laserski odpravi dioptrije težave s suhim očesom?

 

 

Ocena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamenjava očesne leče

Related Posts

Recent Posts