Dioptrijo odpravite še to poletje in se potegujte za potovanje v Istanbul za dva!

Ali ste vedeli, da je Optical Express ena od vodilnih skupin v Evropi na področju laserske korekcije vida  z več kot 200 centri za refrakcijsko kirurgijo v Veliki Britaniji in Nemčiji? Skupina vdosega visoke tehnološke standarde in strokovnost Zagrebu, ki je edini Optical Express center v tem delu Evrope.Pri Optical Expressu vam želimo pokazati, kako brezskrbno je lahko potovanje brez očal ali leč.

Optical Express

Laserska korekcija vida je postopek, ki izboljša Vaš vid, zaradi česar ni potrebno več nositi očal ali kontaktnih leč. Naši pacienti pripovedujejo, se je izboljšala njihovega življenja. Če bi vedeli, kako izjemne rezultate prinaša, bi se že prej odločili za poseg laserske korekcije vida.

Do zdaj je bilo po svetu opravljenih že več kot 22 milijonov posegov laserske korekcije vida, ki so ljudem življenje spremenili na bolje.

Izkoristite veliki poletni popust v Optical Expressu in osvojite potovanje v Istanbul! 

  • Veliki poletni popust na vse metode laserske korekcije vida do konca julija! Preverite tudi cene in plačilne pogoje.
  • V nagradni igri za potovanje v Istanbul za dva sodelujete vsi, ki boste poseg opravili med in 31.08.

Kaj morate vedeti o laserski korekciji vida?

  1. Laserska korekcija vida je poseg pri katerem z laserjem uspešno in trajno korigiramo kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem
  2. Laserska korekcija vida je neboleča.
  3. Laserska korekcija vida je poseg, ki traja zgolj deset (10) minut.
  4. Pred posegom je potrebno opraviti le en pregled, na katerem se ugotavlja primernost kandiadata za tovrstno korekcijo vida.
  5. Lasersko korekcijo vida se najpogosteje opravlja z metodama – PRK in LASIK. V polikliniki Optical Express smo metodi LASIK i PRK še dodatno izboljšali z uporabo diagnostičnega aparata iDesign, ki lahko odkrije tudi najbolj neznante nepravilnosti v očesu, ki jih lahko odpravimo z laserjem. Postopek je tako še bolj natančen in omogoča še bolj učinkovito korekcijo vida.

Kdo je primeren kandidat za lasersko korekcijo vida?

Večina ljudi je primernih kandidatov. Ocenjuje se, da v povprečni populaciji okoli 60 % ljudipotrebuje korekcijo oči z očali ali lečami. Večino od njih je mogoče popraviti z laserjem. Gre za odločitev posameznika, kateri je najbolj praktičen način za odpravo njegove refrakcijske napake.  Oseba, ki si želi odpraviti dioptrijo in pripomočke, je idealen kandidat. Seveda pa je izjemno pomembno, da se pred posegom opravi pregled. Razpon dioptrije, ki jo lahko odpravi Optical Express, se je izjemno povečal z novimi generacijami laserjev. Laserska korekcija vida se izvaja na osebah, starejših od 18 let.

Izkoristite veliki popust na vse metode laserske korekcije vida -Naročite se na pregled

Preberite naslednje:

Ali je lasersko odstranjevanje dioptrije varen poseg?

Ocena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamenjava očesne leče

Related Posts

Recent Posts