Laserska operacija oči – cena in možnosti plačevanja

Z vsemi ugodnostmi tega meseca smo se odločili, da vam damo eno laserska operacija oči in jo podarimo, kajti ljubezen je, če ne velikodušna!

 laserska operacija oči

Optical Express

KAJ JE LASERSKA OPERACIJA OČI ?

Laserska operacija oči je postopek, ki izboljša Vaš vid, zaradi česar ni potrebno več nositi očal ali kontaktnih leč. Naši pacienti nam pripovedujejo, koliko se je izboljšala kvaliteta njihovega življenja po opravljenem posegu in da ne morejo verjeti, zakaj se niso že prej odločili za poseg laserske korekcije vida.

 

iDesign – NAJBOLJŠA METODA ODSTRANJEVANJA DIOPTRIJE

iDesign je metoda laserske korekcije vida, ki se trenutno po svetu izvaja najpogosteje, kar velja tudi za kliniko Optical Express. To je izjemno učinkovit postopek, primeren za večino oseb z manjšo, srednjo ali visoko dioptrijo. Izvaja se s hladnim svetlobnim žarkom laserja excimer ter nežno spremeni obliko očesne roženice.

Z uporabo te tehnologije lahko korigiramo vid natančneje kot z očali, lečami ali standardnimi metodami laserske korekcije vida, obenem pa lahko korigiramo tudi mnogo kompleksnejše in višje dioptrije kot kadar koli prej.

Izkoristite 30% popust na iDesign metode odstranjivanja dioptrije v Optical Express

50% POPUST ZA VAŠO BOLJŠO POLOVICO!

 laserska operacija oči

S partnerjem si želite lasersko korekcijo vida, a se vam je to doslej vedno zdelo velik strošek? Imamo odlično ponudbo!

Če se boste zbrali za lasersko korekcijo vida, bo en postopek poln, drugi (cenejši od obeh) pa kar 50% ugodnejši! To veliko priložnost lahko izkoristite do 31. marca 2021.

OSVOJITE BREZPLAČNO – LASERSKA OPERACIJA OČI

Poiščite to tekmovanje na našem Facebooku ali Instagramu in se vključite! Vse, kar morate storiti, je, da izberete najboljšo fotografijo s svojo ljubeznijo, jo dodate v svoj profil (FB ali IG) in / ali na zgodbo (FB ali IG) in / ali na naš FB profil v komentarjih, tag #opticalexpresshrvatska # laserska korekcija vida in počakajte, da vas izberemo!

 laserska operacija očiNaročite se na pregled in prijazno osebje iz Optical Expressa bo z vami stopilo v stik in z veseljem odgovorilo na vsa vaša vprašanja.

Svoj termin za pregled lahko rezervirate tudi po telefonu: +385 1 5625 450.

Ocena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamenjava očesne leče

Related Posts

Recent Posts