Luka Nižetić po odstranitvi dioptrije svet vidi kristalno jasno

Luka Nižetić: »Če bi vedel, da bom samo dan po operaciji funkcioniral, kot da posega ni bilo, se zanj ne bi odločal tako dolgo.«

Luka Nižetić Optical Express

Človek je predvsem vizualno bitje. Danes, ko je okrog nas toliko zaslonov, v katere nenehno »buljimo«, se lahko redko kdo pohvali s kristalno jasnim vidom – še celo predšolski otroci morajo pogosto uporabljati pripomočke, kot so očala. Številni kombinirajo leče in očala, da bi si vsaj malo spočili oči. Če verjamete ali ne, pa obstaja rešitev, s katero ne boste več pomislili na to, da bi zamenjali stekla, kupili novo tekočino za leče ali kaj tretjega. Odgovor je operacija za odstranitev dioptrije.

Optical Express

Luka Nižetić Optical

Luki Nižetiću so dioptrijo odstranili v Optical Expressu

Znan hrvaški pevec Luka Nižetić se je po dolgem razmišljanju odločil za lasersko odstranitev dioptrije na obeh očeh s pomočjo metode iDesign IntraLase LASIK. iDesign je sicer dostopen samo v Optical Expressu, polikliniki, ki spremlja trende in najnovejše tehnologije. Z uporabo te metode lahko ne samo popravimo vid natančneje kot očala, leče ali standardne metode laserske korekcije vida, temveč lahko popravimo tudi veliko kompleksnejše in večje dioptrije kot kadar koli prej – tudi pri tistih pacientih, ki do zdaj niso bili primerni za poseg.

Luka Nižetić

»Dolgo sem se upiral operaciji za odstranitev dioptrije. Dejstvo, da bi se nekdo »dotikal« mojih oči, me je navdajalo z velikim strahom in v meni vzbudilo milijon vprašanj: Me bo bolelo? Kako bom funkcioniral po operaciji? Je poseg tvegan?«

Luka Nižetić: Če bi vedel, da bom samo dan po operaciji funkcioniral, kot da posega ni bilo, se zanj ne bi odločal tako dolgo.

»A s prihodom v Optical Express in njihovim pravim pristopom sem dobil odgovore na vse svoje dileme. Vse – od pregleda do operacije in okrevanja – se je odvilo zelo hitro, v samo treh dneh! Očala sem nosil 15 let, zdaj pa bom svet okrog sebe končno videl kristalno jasno, saj mi je poseg odstranitve dioptrije omogočil ponovno svobodo in neoviranost pri delu na odru in mojih konjičkih, fotografiranju in potapljanju. Če bi vedel, da bom samo dan po operaciji funkcioniral, kot da posega ni bilo, se zanj ne bi odločal tako dolgo,« je povedal Luka.

Ocena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamenjava očesne leče

Related Posts

Recent Posts