Zimski popust – naj bodo letos zimske radosti brez dioptrije!

Če že pakirate svoje stvari za odhod na smučanje ali pa vsak konec tedna z otroki hitite nekam na sankanje, vam srečo gotovo malce kvari neprestana skrb za leče, očala, dioptrijska očala, očala za blizu, očala za daleč.

zimski popust

Na smučanju gotovo potrebujete tudi sončna očala z dioptrijskimi stekli. Ste se spomnili, da morajo dioptrijska očala pod sončna očala, ko ste jih kupovali? Da meglenih stekel po prihodu na toplo sploh ne omenjamo.

Optical Express

Zimski popust – poliklinika za lasersko korekcijo vida Optical Express

Poliklinika za lasersko korekcijo vida Optical Express ima rešitev za vas – zimski popust za vse metode laserske korekcije vida.

Laserska korekcija vida traja okrog petnajst minut in zaradi nje vam ni treba spreminjati svojih načrtov (brez težav se lahko odpravite na potovanje), brez dioptrije pa boste povsem brez skrbi.

Na polikliniki Optical Express je na voljo najnatančnejša tehnologija za lasersko korekcijo vida v regiji – tehnologija iDesign revolucionarne diagnostične naprave Wavefront, ki zazna tudi najmanjše nepravilnosti vašega očesa, kar kirurgu omogoča še dodatno prilagajanje posega posebnostim vašega očesa.

Pri tej tehnologiji ne gre samo za to, da vid korigira natančneje kot očala, leče ali standardne metode laserske korekcije vida, ampak je mogoče korigirati več dioptrij kot kadarkoli prej in to veliko bolj kompleksno. Tudi pri pacientih, pri katerih posega doslej ni bilo mogoče opraviti.

Popust velja do 31. 1. 2020., v tem obdobju pa lahko izkoristite 50-odstotni popust za pregled – rezervirajte svoj termin na +385 1 5625 450. Oglejte si vse cene in možnosti plačil.

Je laserska korekcija vida trajna?
Ali laserska korekcija vida boli?

Ocena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamenjava očesne leče

Related Posts

Recent Posts