Odpravite dioptrijo in novo leto pričakajte v Londonu!

V Optical Expressu smo že vajeni, da nas Božiček obišče bolj zgodaj, med darili pa v svojem košu vedno skriva kopico neverjetnih prazničnih ugodnosti. Letos bo še prav posebej radodaren, enemu srečnežu bo omogočil, da s spremljevalcem novo leto pričaka v Londonu. 

Predstavljajte si, kako lep bo za nekoga začetek leta 2018 – novo leto bo pričakal brez dioptije, v družbi drage osebe in to v prestolnici, ki se v času praznikov spremeni v pravo pravljico. 

Optical Express

Vsi, ki boste opravili lasersko operacijo vida v času od 15. novembra do 31. decembra, boste lahko uveljavljali veliki božični popust. Za vas smo pripravili tudi mehko in toplo božično darilce – dekico, ki jo že tradicionalno podarjamo v času pred prazniki. Potegovali pa se boste tudi za štiridnevno potovanje za dve osebi v praznični London (od 29. 12. 2017 do 1.1.2018). Denar, ki ga boste prihranili, boste tako lahko izkoristili za praznična darila ali pa razvajanje v Londonu. V nagradni igri lahko sodelujete tudi tako, da na recepciji naše klinike izpolnite prijavnico.

Izvedite več – Pravila nagradne igre

Brez skrbi, tudi tisti, ki boste operacijo opravili v zadnjih dneh novega leta, se boste brez težav odpravili na potovanje, saj je laserska korekcija vida zelo kratkotrajen in povsem neboleč poseg. Pred posegom je potrebno opraviti le en pregled, s katerim ugotavljamo ustreznost kandidata. Poseg traja deset minut, že naslednji dan pa se lahko vrnete k opravljanju svojih vsakodnevnih opravil, v družbo svojih najljubših ali pa celo na potovanje. 

Izkoristite 50% POPUSTA za pregled – naročite se na pregled.

Optical Express center v Zagrebu je del skupine Optical Express, številke ena v Evropi  za lasersko korekcijo vida. Sodelujemo z vrhunskimi oftalmologi in strokovnjaki za lasersko korekcijo vida, ki so opravili že več kot 2.500.000 posegov. Vse centri uporabljajo izključno Advanced CustomVue in IntraLase tehnologijo, ki zaradi natančnosti in hitrosti zagotavlja  zelo visok nivo varnosti in kakovosti. In smo edini v regiji, ki uporabljamo iDesign tehnologijo! Pri nas ste lahko mirni, saj ste v varnih rokah.

Cene in možnosti plačila

Ocena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamenjava očesne leče

Related Posts

Recent Posts