Popust na pregled za odpravljanje dioptrije na polikliniki Optical Express

Na polikliniki za lasersko korekcijo vida Optical Express vas čakajo številni popusti in ugodnosti. Poleg številnih pogostih popustov za pregled in posege vam Optical Express omogoča plačilo na kar 36 obrokov.

Optical Express

Izkoristite 50% popust na pregled za odpravljanje dioptrije + izkoristite popust na vse metode!

Kako je videti laserska korekcija vida na očesni polikliniki Optical Express?

Če mislite, da zaradi posega ne boste mogli na potovanje, se motite. Laserska korekcija vida je kratkotrajen in povsem neboleč poseg.

  1. Da ugotovimo, ali ste primeren kandidat za postopek, morate opraviti samoen pregled.
  2.  Poseg traja samo okrog deset minut.
  3.  K vsem vsakodnevnim dejavnostim se lahko vrnete že naslednji dan.

Ni vas treba skrbeti, ali bo ta odločitev kakor koli vplivala na čas, ki ga boste preživeli s svojimi najdražjimi, oziroma ali vam bo pokvarila načrte za potovanje. Vaš čas bo dejansko preživet kakovostneje, vi boste zadovoljnejši, spomini pa lepši!

Optical Express je vodilna evropska skupina za lasersko korekcijo vida, ki je opravila več kot 2,5 milijona posegov. Poleg Velike Britanije in Nemčije ima poliklinika Optical Express prostore tudi v Zagrebu.

Zagrebška klinika edina na tem območju razpolaga z vodilno platformo iLASIK za korekcijo dioptrije, ki jo kot metodo za lasersko korekcijo vida svojim astronavtom in pilotom odobrijo tudi pri NASI in NATU.

Platforma iLASIK, kakršna se uporablja v zagrebški polikliniki, je sestavljena iz treh delov – diagnostične naprave iDesign, femtosekundnega laserja IntraLase iFS in ekscimerskega laserja VISX Star s4 IR.

Laserska korekcija vida na polikliniki Optical Express – metode

Laserska korekcija vida se najpogosteje izvaja z eno od dveh metod – PRK ali LASIK. Na polikliniki Optical Express so tako posegi LASIK kot PRK dodatno izboljšani z uporabo diagnostične naprave iDesign, s katero je mogoče odkriti tudi najdrobnejše nepravilnosti oči, ki se nato odpravijo z laserskim posegom. Z njeno pomočjo je postopek natančnejši, vid pacientov po posegu pa kakovostnejši.

Oglejte si vse cene laserske odstranitve dioptrije in načine plačila, za vsa vprašanja pa pokličite Optical Express na telefonsko številko 00385 1 5625 450. 

Preberite naslednje:

Nosite očala ali leče in se odpravljate na potovanje? Skrbno preberite nasvete v nadaljevanju

Ocena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamenjava očesne leče

Related Posts

Recent Posts