Znebite se dioptrije v mesecu ljubezni in osvojite potovanje v Pariz!

Pacienti, ki nosijo kontaktne leče, se pogosto pritožujejo, da je pakiranje za potovanje vedno stresno, in če pozabite leče, se lahko potovanje dejansko spremeni v pravo malo nočno moro. Če pa nosite očala, lahko ta pogosto kje pozabite, zlomite itd. V takšnem primeru doživetje potovanja postane vse drugo kot to, kar ste pričakovali. Znebite se dioptrije!

znebite se dioptrije

Optical Express

 

Znebite se dioptrije: potovanje brez dioptrije – najlepše potovanje!

Prav zato vam želi poliklinika Optical Express pokazati, kako lepo je potovati brez očal in kontaktnih leč, saj je potovanje brez dioptrije najlepše potovanje.

  • Vsi tisti, ki bodo poseg laserske korekcije vida na polikliniki Optical Express opravili do 28. februarja 2020, lahko sodelujejo v nagradni igri in osvojijo potovanje v Pariz za dve osebi!
  • Na polikliniki Optical Express lahko do konca februarja pregled za lasersko odstranitev dioptrije opravite za 50€ namesto 100€.

Več o akciji lahko preberete na njihovem spletnem mestu: www.opticalexpress.si

Laserska odstranitev dioptrije je neboleč in kratek poseg. Na svetu jih je bilo opravljenih že več kot 60 milijonov, sam poseg pa sicer velja za najvarnejši medinski poseg nasploh.

znebite se dioptrije

Kaj morate vedeti o laserski odstranitvi dioptrije?

  1. Laserska korekcija vida je poseg, pri katerem se s pomočjo laserja trajno in uspešno odpravijo kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem.
  2. Laserska korekcija vida je neboleč postopek.
  3. Postopek traja samo okrog 10 minut.
  4. Obstaja več metod laserske odstranitve dioptrije.
  5. Če želite izvedeti, ali ste primeren kandidat in katera metoda je za vas najprimernejša, morate najprej opraviti pregled.

Preberite: Ali se lahko z lasersko korekcijo vida odpravi starostna daljnovidnost (presbiopija)?

Za vsa vprašanja o laserski odstranitvi dioptrije lahko pokličete strokovnjake s poliklinike Optical Express na telefonsko številko: 00 385 1 5625 450 in z veseljem bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Nosite očala ali leče in se odpravljate na potovanje? Skrbno preberite nasvete v nadaljevanju

Ocena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamenjava očesne leče

Related Posts

Recent Posts