5 razlogov, zakaj se v letu 2019 znebiti dioptrije

Za novoletne zaobljube ni nikoli prepozno. Ko odbije polnoč, ima vsak od nas nove cilje in želje, ki bi jih rad uresničil. Zakaj si ne bi leta 2019 zapomnili po tem, da ste se znebili očal in leč in se je začelo obdobje: »Grem spat in si mi ni treba odstraniti leč«?

Optical Express

Če ste že razmišljali o laserski odstranitvi dioptrije, vendar niste imeli časa ali poguma ali pa ste menili, da je postopek predrag, je zdaj pravi čas, da ga uvrstite na seznam letošnjih ciljev. Laserska odstranitev dioptrije oziroma laserska korekcija vida nudi nešteto možnosti tistim, ki se celo življenje spopadajo z dioptrijo.

Predstavljamo vam pet razlogov, zakaj se znebiti dioptrije v letu 2019.

1. Enostavnejše življenje

Vsak, ki si ne more predstavljati svojega življenja brez očal ali leč, lahko potrdi, kakšna sitnost je lahko ta pripomoček. Nošenje očal lahko postane neudobno (posebej takrat, ko želimo ležati na boku in gledati televizijo), medtem ko nam leče izsušijo oči in zameglijo vid. Po laserski odstranitvi dioptrije boste očala, leče, etuije za očala in tekočine za leče lahko samo še vrgli v smeti. Ne bo vam treba več skrbeti, da morate med skokom v morje zapreti oči oziroma da ne smete zaspati, ne da bi si odstranili leče.

2. Prihranek denarja

Eden najpogostejših razlogov, zakaj se ljudje ne odločijo za lasersko odstranitev dioptrije, je cena. Danes so cene metod veliko nižje kot nekoč. Postopek stane od 430 € do 1254€ na oko (odvisno od izbrane metode). Poleg tega vam v polikliniki Optical Express omogočamo plačilo na do kar 36 obrokov. Če bi sešteli zneske, ki ste jih porabili za leče in očala, bi bila laserska odstranitev dioptrije dejansko dobra naložba. Trenutno se zdi, da je postopek veliko dražji od stroškov, ki se naberejo skozi leta, vendar lahko z lasersko odpravo dioptrije dolgoročno samo prihranite.

3. Hitro okrevanje

Okrevanje po laserski odstranitvi dioptrije je kratko in traja od enega do sedem dni (odvisno od izbrane metode), po postopku pa lahko pacient nadaljuje z vsakodnevnimi aktivnostmi. Pri okrevanju so najpomembnejši skrb za oči, počitek takoj po operaciji ter upoštevanje vseh napotkov zdravnika. Ob upoštevanju nasvetov zdravnika ima večina pacientov oster vid (brez nošenja očal in leč) v roku dveh dni po operaciji.

4.  Polnejše življenje

Srečneži, ki so se dioptrije že znebili, pogosto povedo, da lahko zdaj v trenutkih s svojimi najdražjimi še bolj uživajo. Končno lahko plavajo in se potapljajo brez skrbi, da bi jim leče padle iz oči. Predstavljajte si samo, kakšen občutek je, ko se zjutraj zbudite in si samo umijete zobe, ne da bi si morali vstaviti leče ali iskati očala. Pozitivnih strani, ki si jih ljudje z dioptrijo trenutno ne morejo niti predstavljati, je ogromno. In če ste do zdaj samo malo oklevali, je prišel trenutek, da naredite ta pomemben korak v svojem življenju.

5. Popusti na vse metode laserske odstranitve dioptrije

Trenutno so v polikliniki Optical Express, ki je najboljša poliklinika za lasersko odstranjevanje dioptrije v Evropi, na voljo številni popusti. Izkoristite jih in se znebite dioptrije z najnaprednejšo tehnologijo pri najboljših strokovnjakih.

Pregled za lasersko korekcijo vida 40€.

Naročite se na pregled za lasersko odstranitev dioptrije in ugotovite, katera metoda laserske odprave dioptrije je najboljša za vas.

Pokličite prijazno osebje Optical Expressa na +358 1 5625450 ali se naročite na pregled prek obrazca

Preberite naslednje:

Ali laserska korekcija vida boli?

Ocena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamenjava očesne leče

Related Posts

Recent Posts