Kaj je metoda korekcije vida iDesign?

iDesign je revolucionarna diagnostična wavefront naprava, ki lahko zazna tudi najmanjše nepravilnosti v vsakem očesu posebej, kar kirurgu omogoča dodatno prilagoditev posega posebnostim posameznega očesa. Posegi iLasik in PRK se lahko z uporabo iDesigna še dodatno izboljšajo.

Optical Express

iDesign – revolucionarna tehnologija za prilagojen pristop k vsakemu očesu posebej

iDesign izmeri dioptrijo na 1.200 točkah na roženici, kar je petkrat več kot omogoča dosedanja wavefront tehnologija. Če pojasnim – za določitev dioptrije očal in kontaktnih leč se uporabi približno srednja vrednost dioptrije vseh točk na roženici. Z uporabo wavefront tehnologije se dioptrija meri na več sto točkah, medtem ko tehnologija iDesign izvaja meritve na petkrat več točkah kot klasična wavefront tehnologija.

Podatki izjemno natančnega 3D-reliefa vašega vida, ki natančno obdela tudi najmanjšo značilnost, se prenesejo v laser in kirurgu omogočijo, da naredi načrt posega, popolno prilagojen vsakemu očesu posebej.

Z uporabo te tehnologije lahko ne samo popravimo vid natančneje kot očala ali leče ali standardne metode laserske korekcije vida, temveč tudi veliko kompleksnejše in večje dioptrije kot kadar koli prej. Tudi pri tistih pacientih, ki do zdaj niso bili primerni za poseg.

Metode laserske korekcije vida iDesign:

  • LASIK iDesign
  • PRK iDesign
  • IntraLase LASIK iDesign

Besedilo napisal: dr. Dean Šarić, Optical Express

Preberite nasljednje:

Ali se po laserski korekciji vida dioptrija vrne?

Ocena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamenjava očesne leče

Related Posts

Recent Posts