Potovanje brez dioptrije je najlepše potovanje – znebite se dioptrije in odpotujte v Pariz

Potovanje z dioptrijo in skrbjo glede očal in leč je pogosto prav naporno in zaradi težav z vidom pogosto pozabimo uživati v vsakem trenutku. Ker očesna poliklinika Optical Express iz Zagreba sočustvuje s svojimi pacienti, jih pogosto odpelje na potovanje brez dioptrije.

dr. Dražen Grgić, Optical Express

Optical Express

To pomlad lahko do 28. februarja v polikliniki Optical Express:

  • izkoristite 50 % popusta na laserski pregled in izveste, katera metoda laserske odstranitve dioptrije je najboljša za vas,
  • ter osvojite potovanje v Pariz za dve osebi, če postopek za odstranjevanje dioptrije izvedete v februarju.

Potovanje brez dioptrije je najlepše potovanje

Optical Express želi za namen kampanje, ki jo pogosto izvede: »Potovanje brez dioptrije je najlepše potovanje«, svojim pacientom omogočiti potovanje, kot ga še niso doživeli. Potovanje brez dioptrije je namreč resnično najlepše potovanje.

Do zdaj so svoje zadovoljne paciente odpeljali tudi v druga evropska mesta, kot so Rim, London in Barcelona.

Kaj morate vedeti o laserski odstranitvi dioptrije?

  1. Laserska odstranitev dioptrije je postopek, tj. poseg, s katerim se odpravijo kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem.
  2. Obstaja več metod, v Optical Expressu pa se uporabljata metodi PRK in LASIK.
  3. Cena laserske odstranitve dioptrije je odvisna od izbrane metode.
  4. Če želite izvedeti, katera metoda je najboljša za vas in ali je poseg za vas sploh primeren, morate najprej opraviti pregled, na katerem bo zdravnik preveril stanje vaših oči in vam na podlagi izvidov priporočil najboljšo metodo.
  5. Naročite se na pregled v polikliniki Optical Express, se znebite dioptrije in osvojite potovanje v Pariz za dve osebi!

Na pregled se lahko naročite po telefonu: 00 385 1 5625 450. Strokovnjaki poliklinike bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Ste vedeli? V polikliniki Optical Express se uporabljata metodi laserske odstranitve dioptrije, ki ju pri posegih laserske odstranitve dioptrije pri svojih pilotih dovoljujeta tudi NASA in NATO.

Preberite naslednje:

Ali je laserska korekcija vida trajna?

Ocena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamenjava očesne leče

Related Posts

Recent Posts