Kaj počne Vlado Šola v očesni polikliniki Optical Express?

Pred nekaj dnevi je pravo zmešnjavo v Strojarski ulici povzročil Vlado Šola, nekdanji rokometni reprezentant in dobitnik zlate olimpijske medalje – številni mimoidoči in gostje bližnjih lokalov so namreč opazili, da je Šola vstopil in izstopil iz očesne poliklinike Optical Express.

Kaj počne Vlado Šola v očesni polikliniki Optical Express?

Ne skrbite – v Optical Expressu so snemali oglas in glavna zvezda je bil prav slavni Vlado Šola. Oglas je bil sneman v sami polikliniki in njeni okolici.

Optical Express

Vlado Šola je bil, tako kot vedno na takšnih snemanjih, dobro razpoložen in potrpežljiv ter je zabaval vse prisotne. Oglejte si, kako je bilo videti snemanje z Vladom – ali je Vlado prestal tudi korekcijo vida in kako bo videti končni izdelek, pa bomo verjetno izvedeli kmalu.

Snemanje oglasa za Optical Express

Vlado je sicer legendarni rokometni golman, nekdanji rokometni reprezentant in prejemnik zlate olimpijske medalje. S hrvaško rokometno reprezentanco je osvojil številna odličja, tudi na največjih tekmovanjih. Vlado je bil poleg svoje duhovitosti znan tudi po svojih laseh, ki so bili vedno živih barv. Od profesionalnega rokometa se je poslovil leta 2008.

Luka Nižetić po odstranitvi dioptrije svet vidi kristalno jasno

Ocena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamenjava očesne leče

Related Posts

Recent Posts