Operacija katarakte (sive mrene): popust v Optical Expressu

Operacija katarakte – katarakta ali očesna (siva) mrena je zameglitev očesne leče. Zaradi svoje sivo-bele barve je katarakta znana tudi pod imenom siva mrena in je glavni vzrok slepote na svetu. Edini način zdravljenja je operacija.

operacija katarakte

Optical Express

Čakalni seznami so včasih zelo dolgi, na očesni polikliniki Optical Express pa lahko po pregledu termin posega izberete sami. Najučinkovitejša operacija katarakte ali sive mrene je zamenjava leče, ki vključuje odstranitev zamegljene leče in njeno zamenjavo z novo, sintetično.

Operacija katarakte ali sive mrene je izjemno učinkovit poseg, ki pa se lahko zdi zelo drag. A ta operacija ima dolgoročne prednosti, ki bodo življenje osebe s sivo mreno močno spremenile.

Da bi bil poseg dostopen kar največjemu številu pacientov, nudi Optical Express številne možnosti plačila in trenutno vam za operacijo sive mrene nudijo popust. Preverite vse cene in možnosti plačila.

Je operacija katarakte varna?

Operacija sive mrene je najpogostejši poseg na svetu. Do zapletov pride pri manj kot 1 % pacientov, zaradi česar je ta poseg tudi eden od najvarnejših. 

Siva mrena – vse, kar morate vedeti o najpogostejšem vzroku slepote na svetu

Ocena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamenjava očesne leče

Related Posts

Recent Posts