Laserska korekcija vida – rešite daljnovidnost, kratkovidnost in astigmatizem!

Laserska korekcija vida danes velja za najvarnejši medicinski poseg. Poliklinika Optical Express ponuja inovativno rešitev, s katero se boste podali v svet kristalno čistega vida. Znebite se dioptrije z najnaprednejšo lasersko tehnologijo, ki jo uporabljajo Nasini piloti in astronavti. Poleg klasične kratkovidnosti in daljnovidnosti je mogoče odstraniti tudi napake višjega reda, kot so bleščanje, zamegljene slike in motnje pri vožnji.

Laserska korekcija vida

Tehniki LASIK in PRK sta najbolj znani in izjemno priljubljeni metodi odprave dioptrije. Ker LASIK ni vedno možnost za vsakega kandidata, se PRK uporablja kot alternativna metoda laserske korekcije vida.

Optical Express

Okrevanje po posegu LASIK je hitro, medtem ko po metodi PRK traja nekoliko dlje . Vse omenjene posege je možno še izboljšati s tehnologijo iDesign, ki kirurgu omogoča, da poseg prilagodi posebej vašemu očesu. Pred odstranitvijo dioptrije je dovoljle en pregled , da izvemo, ali ste kandidat, na podlagi tega pregleda pa vam bo zdravnik priporočil najprimernejšo metodo odstranitve dioptrije.

www.opticalexpress.hr

Natančen in personaliziran iDesign postopek

iDesign je inovativen diagnostični sistem , ki zagotavlja natančen 3D zemljevid vašega vida, kar bo izboljšalo postopek. Naprava posname 1200 mikroskopskih nepravilnosti vašega očesa in ta zemljevid iDesign je edinstven kot vaš prstni odtis. Na podlagi teh podrobnih informacij se za vas razvije posebej prilagojen postopek korekcije vida.

Končni rezultat je izjemno natančen in individualno prilagojen proces , ki zagotavlja odlične rezultate. Tudi tisti, ki so bili obveščeni, da niso kandidati za poseg, lahko sedaj razmislijo o možnosti laserske odprave dioptrije. 

Kaj pričakovati po laserski korekciji vida?

Takoj po postopkih LASIK in PRK lahko občutite rahlo nelagodje, saj se začne proces celjenja . Stopnja nelagodja je subjektivna in je odvisna od vsakega posameznega bolnika in metode, ki je bila uporabljena. Normalno je, da čutite nelagodje in opazite, da so vaše oči mokre v prvih 24 urah po posegu LASIK in celo do enega tedna po posegu PRK.

Možna je tudi blaga občutljivost na svetlobo v prvih dneh po posegu LASIK in do teden dni po posegu PRK. Beločnice vaših oči lahko ostanejo rdeče še en do dva tedna po posegu.

Po posegih bo Optical Express še naprej skrbel za vas skozi 12-mesečni individualiziran program pooperativne nege.

Luka Nižetić
www.opticalexpress.hr

Cena laserske korekcije vida

Na odločitev o laserski korekciji vida vedno vplivajo finance. Vsi kompletni paketi v Polikliniki Optical Express vključujejo celovit pregled, samo operacijo, kontrolne preglede in potrebna zdravila, kar vam daje občutek brezskrbnosti glede stroškov. Poleg tega ti paketi zagotavljajo brezplačno korekcijo vida, če je potrebno, v 6 letih po posegu.

Za vse informacije in vprašanja se lahko obrnete na očesno polikliniko na info@opticalexpress.hr ali jih pokličete na 01 5625 450.

Ocena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamenjava očesne leče

Related Posts

Recent Posts