Vlado Šola, najbolj priljubljen hrvaški rokometni vratar, se pritožuje, da so njegove roke prekratke!

Vlado Šola ne igra več za hrvaško rokometno reprezentanco, vendar je še vedno eden najbolj priljubljenih hrvaških športnikov. To dokazuje tudi zmeda, ki jo je pred kratkim povzročil v Strojarski ulici. Številni mimoidoči in gostje bližnjih lokalov so namreč Šolo opazili, ko je vstopil in izstopil iz očesne poliklinike Optical Express.

Optical Express

Kaj počne Vlado Šola v očesni polikliniki Optical Express?

Nič ne skrbite – v Optical Expressu so snemali reklamo in njena glavna zvezda je bil prav naš slavni Vlado Šola. Reklama se je snemala v sami polikliniki in tudi okrog nje.

Optical Express je Vladu pomagal pri odpravljanju dioptrije, saj mu je ta začela povzročati težave v vsakodnevnem življenju. Šola rad reče, da so v nekem trenutku njegove roke postale prekratke. Poseg je prestal odlično in se danes namesto s »Se slišimo« z ljudmi pozdravlja s »Se vidimo«.

Vlado Šola je bil, tako kot vedno na takšnih snemanjih, dobro razpoložen in potrpežljiv ter je zabaval vse prisotne. Oglejte si, kako je bilo videti snemanje z Vladom.

Vlado Šola – snemanje reklame za Optical Express

Vlado je sicer legendarni rokometni golman, nekdanji rokometni reprezentant in prejemnik zlate olimpijske medalje. S hrvaško rokometno reprezentanco je osvojil številna odličja, tudi na največjih prvenstvih. Vlado je bil poleg svoje duhovitosti znan tudi po svojih laseh, ki so bili vedno pobarvani v kakšno živo barvo. Od profesionalnega rokometa se je poslovil leta 2008.

Luka Nižetić po odstranitvi dioptrije svet vidi kristalno jasno

Ocena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamenjava očesne leče

Related Posts

Recent Posts