Pogoji uporabe – portal Dioptrija.si

oko oči usko jedno vid

Pogoji uporabe – portal Dioptrija.si

Dobrodošli na portalu Dipotrija.si!

Optical Express

Dioptrija.si vam omogoča uporabo storitev in vsebin portala pod pogoji, ki so navedeni v spodnjem razdelku Pogoji uporabe. Pogoji uporabe veljajo za vse vsebine in storitve portala Dioptrija.si.

Z uporabo portala uporabnik potrjuje, da se strinja s pogoji uporabe in vsemi njihovimi spremembami in dopolnitvami. Z uporabo portala ali katerega njegovega dela uporabnik potrjuje, da je seznanjen s trenutnimi pravili uporabe ter da jih v celoti razume.

PORTAL DIOPTRIJA.SI

Nobenega dela portala Dioptrija.si ni dovoljeno uporabljati v nezakonite namene in za njihovo promoviranje. Portal Dioptrija.si obiskovalcem zagotavlja uporabo vsebin portala v dobri veri.

Portal Dioptrija.si sestavljajo naše lastne vsebine, vsebine partnerjev in oglaševalcev, brezplačne vsebine ter povezave do zunanjih spletnih strani. Dioptrija.si vsebuje povezave do spletnih strani tretjih oseb. Portal Dioptrija.si objavlja povezave v dobri veri in ne odgovarja za vsebine izven portala. Vsebine izven portala uporabljate na lastno odgovornost.

Portal Dioptrija.si ne odgovarja za vsebine spletnih strani oglaševalcev na tej spletni strani in za nobeno škodo, ki je nastala zaradi oglaševanja na njej.

Portal Dioptrija.si objavlja vsebine v dobri veri. Vse vsebine portala Dioptrija.si uporabljate na lastno odgovornost in portal Dioptrija.si ne odgovarja za nobeno škodo, nastalo zaradi uporabe.

AVTORSKE PRAVICE

Portal Dioptrija.si ima avtorske pravice za vso svojo vsebino (besedilno, vizualno in zvočno gradivo, baze podatkov in programsko kodo). Dokumenti, podatki in informacije, objavljeni na portalu Dioptrija.si, se lahko uporabljajo samo za potrebe posameznikov in na njihovo lastno odgovornost s spoštovanjem vseh avtorskih in lastniških pravic ter pravic tretjih oseb.

Nepooblaščena uporaba katerega koli dela portala velja za kršitev avtorskih pravic portala Dioptrija.si in je razlog za tožbo.

Portal Dioptrija.si ni odgovoren za ničesar, kar lahko na kakršen koli način nastane ali je na kakršen koli način povezano z uporabo portala Dioptrija.si zaradi kakršnih koli dejanj uporabnika/obiskovalca ali zlorabe vsebine na portalu Dioptrija.si, ter za nobeno škodo, ki lahko nastane uporabniku/ obiskovalcu ali kateri koli tretji osebi v zvezi z uporabo ali zlorabo uporabe vsebine portala Dioptrija.si.

Če menite, da je portal Dioptrija.si kršil vaše avtorske pravice, bomo primer takoj obravnavali, sporna vsebina pa bo odstranjena takoj, ko bo ugotovljena resničnost vsebine pritožbe.

VSEBINA

Stališča, izražena v člankih, kolumnah in komentarjih, so osebna stališča avtorjev in ne odražajo nujno stališča uredništva portala Dioptrija.si. Portal Dioptrija.si ne prevzema odgovornosti za podatke, mnenja in točnost informacij, navedenih v besedilih. Fotografije, objavljene v člankih, so last navedenih avtorjev. Če so kršene avtorske pravice kogar koli, vas prosimo, da nas o tem nemudoma obvestite. Po preučitvi avtorskih pravic bomo fotografijo nemudoma odstranili in se opravičili.

VAROVANJE ZASEBNOSTI

Portal Dioptrija.si varuje zasebnost uporabnikov v največji možni meri.

Portal Dioptrija.si se zavezuje, da bo v dobri veri uporabljal podatke, dobljene od uporabnikov med uporabo portala, in da zasebnih podatkov ne bo posredoval ali prodal tretji strani, če uporabnik tega ne bo dovolil ali tega izrazil pri izpolnjevanju obrazca za stik.

SPREMEMBE PRAVIL

Portal Dioptrija.si si pridržuje pravico do spreminjanja ali preoblikovanja pogojev uporabe portala brez predhodnega obvestila. Vsaka sprememba bo objavljena na naslovu Dioptrija.si. Z uporabo katere koli vsebine na portalu Dioptrija.si uporabnik potrjuje, da je seznanjen z najnovejšimi pravili in da se z njimi strinja.

Ta pravila veljajo od oktobra 2017.

COOKIES (PIŠKOTKI)

Za omogočanje funkcionalnosti spletnega mesta Dioptrija.si se na računalnik uporabnika shranjuje majhna količina podatkov, t. i. »Cookies« (piškotki). Piškotek je informacija spletne strani, ki jo obiščete, shranjena na računalniku uporabnika. Piškotki shranjujejo nastavitve za spletno stran, kot je npr. wallpaper (slo. ozadje). Ko boste naslednjič uporabljali spletno stran, bo spletni brskalnik posredoval piškotek, ki pripada tej strani.

Za reševanje sporov je pristojno sodišče v Zagrebu na Hrvaškem.